Jakie jest męskie określenie na takiego 'łobuza' czy 'ancymona'? ;)

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Co za niedorzeczny pomysł mi wpadł do głowy, żeby dawać moim futrzakom rano odrobinę mokrej karmy?? Od tego czasu, dzięki BB Harleyowi, co rano mam w domu cyrk, żeby tylko wyciągnąć mnie z łóżka. Marudzi prawie non-stop w sypialni i na łóżku, zaczepia Felię, żeby dostała burę, a jeśli po chwili nadal się nie ruszam, zaczyna robić coś, o czym doskonale wie, że mu nie wolno i co wymusi moją natychmiastową reakcję: ostrzy pazury na ścianach i zasłonach! Nie robi tego nigdy nigdzie indziej ani o żadnej innej porze dnia. I choćbym nie wiem ile pryskała Feliwayem w tych miejscach, mój mały ancymon ma to gdzieś! Zresztą to normalne, to nie jest znaczenie terenu, tylko bardzo sprytna metoda odwetu. \/p>

\/p>

Krótko mówiąc, jest po prostu nieznośny. Marius, wyjdź z tego ciała! Lol\/p>

Jednocześnie nie mogę przestać podziwiać jego sprytu – idealnie wyczuł, co sprawi, że od razu zareaguję i wyskoczę z łóżka. Kto twierdzi, że koty nie są inteligentne? ;)\/p>

\/p>

Jakie jest męskie określenie na takiego 'łobuza' czy 'ancymona'? ;)\/p>\/p>

\/p>

Jak się oprzeć takiemu kochanemu pyszczkowi? :)\/p>

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

13 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • C
    Civa Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Tak, „urwis” brzmi całkiem nieźle, „rozrabiaka” też, ale to rodzaj żeński...

Skąd ja to znam, biorą nas na przetrzymanie, żeby tylko wyciągnąć nas z łóżka... Hulys atakuje mi stopy pazurami przez kołdrę, dopóki nie wstanę, ale nigdy nie rusza stóp mojego męża! A jak to nie pomaga, to drapie sobie trochę wykładzinę zamiast swoich dywaników... pff

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

„Ostrzenie pazurków na ścianach i firankach”

To mi przypomina mojego łobuziaka!

Moim zdaniem koty są niesamowicie inteligentne, Harley jest tego żywym dowodem, a Zaïen też. Kiedy Jaśnie Pani wie, że dostanie swoją mokrą karmę, od razu biegnie do mnie, do mamy albo do taty (czyli osób, które zazwyczaj dają jej jeść) i zaczyna się popisywać. Normalnie nigdy nie miauczy, z wyjątkiem tej jednej sytuacji – wtedy nadrabia za wszystkie czasy, bo to prawdziwa symfonia. Próbuje się na nas wspinać (opiera się dwiema łapkami o nasze nogi), żeby nam uświadomić, że to już pora na jedzonko ^^'

Jeśli się ociągamy, Wielmożna Pani próbuje nas ciągnąć (nie popycha, serio!), robi ósemki między naszymi nogami (nawet na schodach, co bywa niebezpieczne :p). A jak już dostanie to, co chciała, to nas totalnie olewa, dopóki Jaśnie Pani znowu nie nabierze ochoty na odrobinę czułości i przytulaski :)

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Powiedziałabym, że to niezły Urwis! Tak, twój łobuziak jest uroczy, tylko by się go wycałowało.

Przetłumaczony francuski
  • 13 komentarzy na temat 13

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post